Er du positiv og ønsker å videreutvikle et spennende fagområde? Har du erfaring fra arbeid innenfor måleverdihåndtering eller er nyutdannet ingeniør med aktuell fagkrets? Da håper vi du leser videre og sender oss en søknad. 

Om selskapet

MAIK er et tjenesteselskap i energibransjen som leverer tjenester innenfor måleverdihåndtering og Elhub kommunikasjon, fakturering, betalingsadministrasjon og inkasso. Videre har vi egen prosjekt-, konsulent- og IT avdeling som bistår våre kunder ved små og store endringer, større og komplekse prosjekter eller system- og IT relaterte utfordringer. 

MAIK har en flat organisasjonsstruktur med kort beslutningsvei. Gode ideer og initiativ blir verdsatt og kommer fra hele organisasjonen. 

Leveranseavdelingen skal styrkes med en fagansvarlig innenfor målerområdet og vi håper du er rett person for oss. Leveranseavdelingen har ansvar for tjenestene vi leverer til våre kraft-, nett- og fjernvarmekunder.

Vi ser en økende etterspørsel i markedet etter målertjenester og derfor ønsker vi å styrke vår posisjon og utvide tjeneste- og kundespekteret vårt. Som fagansvarlig vil du være helt sentral for at vi lykkes i dette. 

Arbeidssted vil være Vinterbro eller Fredrikstad avhengig av hvor du bor, og hva du ønsker. Vi har kontor begge steder. 

Om stillingen

I avdelingen er vi 12 personer som jobber i 2 ulike team. Du vil inngå i ett av disse teamene med et særlig ansvar for å styrke målerområdet hos MAIK. I tillegg vil du jobbe tett med prosjektavdelingen med oppgaver relatert til målerområdet.

De viktigste kvalifikasjonene for jobben er:

 • god kompetanse innenfor måleverdihåndtering og Elhub
 • gjerne erfaring med Kamstrup sine HeadEndsystemer (EMS10, VisionAir)
 • erfaring med VEE (Validering og estimering)
 • god kompetanse og kjennskap til balanseavregning, nettapsberegninger og korreksjonsoppgjør
 • generell god kompetanse på Elhubs prosesser og markedsmeldinger
 • en fordel med måleteknisk kompetanse

Vi søker deg som:

 • er kundeorientert med høy serviceinnstilling
 • har god kommunikasjonsevne både skriftlig og muntlig
 • er nøyaktig og pålitelig
 • har relevant utdannelse, alternativt relevant erfaring
 • kommer positiv og glad på jobben og bidrar til godt arbeidsmiljø

Hver medarbeider hos oss har ansvar for et bredt fagområde og leveranser til flere kunder. Du må derfor evne å beholde ro, fokus og god struktur i en hektisk hverdag med mange parallelle aktiviteter.

Vil du søke?

Søknad og CV sendes på e-post til Cecilie.Lunde@maik.no. Vi tar løpende kontakt ettersom søknadene kommer inn. Er du tidlig ute med å søke vil vi komme raskere tilbake til deg.

You may also like

Tina M. Skagen blir leder av MAIK
Tina M. Skagen blir leder av MAIK
3 april, 2023

Etter en grunding prosess er styret i MAIK glade for å kunngjøre at Tina har blitt ansatt som ny daglig leder i MAIK. Ti...

Bli en del av vårt vinnende lag!
Bli en del av vårt vinnende lag!
7 juni, 2023

Vi er på utkikk etter nye, talentfulle ansatte som kan bidra til å drive MAIK fremover og sikre at vi er «Steget foran»....