Vi er på utkikk etter nye, talentfulle ansatte som kan bidra til å drive MAIK fremover og sikre at vi er «Steget foran». Derfor søker vi etter kandidater med ulik bakgrunn og erfaring kombinert med en vilje til å lære og utvikle seg. Hos oss vil du få muligheten til å vokse i rollen din og være med på å forme vår fremtidige suksess.

Søk på en av våre ledige stillinger og bli en del av MAIK- teamet! Vi tilbyr fleksibilitet, konkurransedyktige betingelser, og et uformelt arbeidsmiljø preget av samarbeid og hjelpsomhet. Se våre ledige stillinger:

Leder prosjekt og utvikling

MAIK søker en leder for prosjekt og utvikling i en framtidsrettet bransje. Vi ønsker en person med høyere utdanning innen økonomi eller IT og erfaring innen prosjektarbeid og kundedialog. Stillingen innebærer prosjektstyring, kundekontakt og personalansvar for en avdeling på seks personer. Arbeidssted vil være på vårt kontor på Vinterbro eller i Fredrikstad. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.

Fagleder energimåling

Bidra til det grønne skiftet! Ledig stilling som Fagleder energimåling hos MAIK i Vinterbro/Fredrikstad. Du vil jobbe tett på energibransjen og delta i utviklingen av nye IT-systemer og prosesser. Vi ser etter deg med erfaring fra bransjen og høyere utdanning innen relevante fag. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.