Vi i MAIK er totalleverandør av hele verdikjeden for bedrifter som selger strøm. Det vil si at du og kundene dine vil oppleve en sømløs tjeneste for måling, avregning, fakturering, innfordring og inkasso.

Vi står klare til å hjelpe deg med alt du trenger. Ønsker du å effektivisere eller begynne med salg av strøm, er MAIK din naturlige samarbeidspartner.

En løsningsorientert partner ved salg av strøm

Vi vet at våre kunder trenger en samarbeidspartner som kan det de ikke kan. De forventer en løsningsorientert rådgiver som har kompetansen som kreves i det som er et spennende men utfordrende fagfelt. Heldigvis forventer vi nøyaktig det samme av oss selv. 

Ønsker du å begynne med å selge strøm til kunder, vil vi særlig kunne hjelpe deg. Vår kompetanse og brede erfaring med strømmarkedet setter oss i en helt unik posisjon for deg som ønsker å etablere deg. 

Lurer du på noe, så ta kontakt med oss. Vi er spesialister på det vi driver med, men vi er også rådgivere som du kan snakke med. Vi står alltid klare til å hjelpe deg inn på markedet.

Lars Hasselgård, Markedssjef MAIK

Totalleverandør av løsninger

Som bransjens mest komplette totalleverandør av tjenester for salg av strøm, forstår vi hvor skoen trykker for deg som vil etablere deg på strømmarkedet. Tjenestene vi leverer dekker hele verdikjeden, og er det vi kaller MAFI-tjenester. 

  • Måling av strømdata med våre dyktige spesialister på laget. 
  • Avregning hvor dataene som samles inn kontrolleres og undersøkes for feil. 
  • Fakturering med høyt fokus på fornøyde sluttkunder og effektive løsninger. 
  • Innfordring og inkasso som sikrer at sluttkunden får betalt regningen på en god måte. 

Ved å tilby tjenester fra start til slutt sikrer vi en optimal og kostnadseffektiv drift. Det er vi som henter inn og kvalitetssikrer alle måledata fra privatkunden og ser om tallene stemmer. 

Skreddersyr løsninger for strømleverandører

MAIK utvikler og tilpasser også IT-løsninger for kundene våre. Dette gjør vi fordi vi forstår akkurat hva som trengs for å etablere seg på markedet. Blir veien til å registrere seg for kronglete for kunden, hjelper det ikke uansett hvor gode nettsidene dine er. Alt må fungere sømløst for kunden og det må være så kjapt og enkelt som overhode mulig å registrere seg. 

Derfor har vi blant annet utviklet en svært effektiv og god løsning for onboarding av kunder. Løsningen vår gjør det mulig for kunden å registrere seg som bruker kun ved hjelp av et telefonnummer. Løsninger som dette hjelper vi selvfølgelig til med å implementere. 

Når alt fungerer som det skal, kan du bruke oppmerksomheten og tiden din på å nå nye kunder. Vi tar oss av resten.

Et krevende landskap

Strømlandskapet er et komplisert og forvirrende terreng å navigere i. Det vet vi. Det er mange og strenge reguleringer fra staten som gjør at det er fort gjort å trå feil. Men med MAIK på laget vil du møte utfordringene svært godt skodd. 

Det er ikke lett å få oversikt over hva du har lov til, og hva du ikke har lov til. Jeg tror det hele kan virke litt avskrekkende. Men vi kjenner landskapet og er en partner som kan hjelpe deg, sier Hasselgård.

Lars Hasselgård, Markedssjef MAIK

Som spesialister på strømmarkedet sitter vi på masse kunnskap og kompetanse det er godt å ha i ryggen. Det viser tidligere erfaring fra våre kunder. Vi hjelper deg med alt det du trenger for å effektivisere salget av strøm.

MAIK hjelper alle innen kraftsektoren

Selv om du ikke selv selger strøm kan MAIK selvsagt hjelpe deg. Vi har god erfaring med alt fra nettselskaper til smarte løsninger for vannmåling. Vi kartlegger ditt behov, og finner pragmatiske og gode løsninger som blir skreddersydd for deg. 

Det viktigste for oss er at våre kunder og sluttbrukere opplever at alt fungerer som det skal. Med totalleverandøren MAIK på laget kan du være trygg på at hele verdikjeden er i gode hender.

Ta kontakt i dag for mer informasjon og for hjelp til hvordan vi kan hjelpe deg med våre MAFI-tjenester.

Salgssjef: Michael Ojiaku

You may also like

Nå kan forbruker slippe å betale for naboens strømforbruk
Nå kan forbruker slippe å betale for naboens strømforbruk
1 september, 2022

I dagens økonomiske landskap er det blitt stadig viktigere å ha muligheten til å både kontrollere og påvirke sitt eget s...

Bli en del av vårt vinnende lag!
Bli en del av vårt vinnende lag!
7 juni, 2023

Vi er på utkikk etter nye, talentfulle ansatte som kan bidra til å drive MAIK fremover og sikre at vi er «Steget foran»....

Dashbord til vannmåling for bedre drift
Dashbord til vannmåling for bedre drift
11 november, 2021

Ingen dashbord til vannmåling er like. Løsningene blir spesialtilpasset kommunens behov slik at den enkeltes arbeidshver...